VAIHTOEHDOT

Mitä vaihtoehtoja sinulla on?

Vastaanotto Varkaudessa

 

Toimitilani on Varkaudessa os. Wredenkatu 2 78250 (Navitas). Vastaanotolleni voit toki tulla mistä tahansa, lähetteen kansa tai ilman, yksin tai toisen kanssa. Mikäli välimatka on sinulle liian pitkä, voimme työstää asioitasi myös videopuhelun avulla. Tämä on mahdollista myös Kelan tukemassa terapiassa.  Tällöin terapia sisältää mielellään ainakin kaksi kasvokkain tapahtuvaa istuntoa.

Voit varata minulle ajan soittamalla (044 245 0686), sähköpostilla (osoitteeni: terapia@psykoterapeutteja.fi) tai allaolevalla lomakkeella. Pyrin vastaamaan 1-3 päivän sisällä. Minut tavoittaa puhelimitse parhaiten arkisin klo 18-20  ja viikonloppuisin lauantaina klo 11-13. Kerran viikossa on iltavastaanotto (to klo 20 saakka) ja joka kuukauden ynsimmäinen lauantai vastaanotto on klo 10-14.
Otan asiakkaita vastan myös Varkauden Terveystalon toimipisteessä.  Ajan voit varata joko soittamalla (puh. 030 6000) tai Terveystalon nettiajanvarauksen kautta.

Vastaanottokäynnin hinta (ilman Kelan tukea) on 73 €/ 45-50 minuuttia.
Kelan tuki on 57,60 €. Kela korvaa osan matkakustannuksista Pohjois-Savon alueella.

Kelan kuntotutuspsykoterapia

Kela korvaa kuntoutuspsykoterapiaa 16–67-vuotiaille, siihen tarvitset B-lääkärilausunnon. Eli kaikki alkaa siitä, että varaat ajan lääkärille. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät Kelan sivuilta.

Voit varata tutustumiskäynnin ja rauhassa pohtia, haluatko jatkaa yhteistyötä kanssani. Tutustumiskäynnistä en peri maksua.

Pariterapia

Vastaanotolla (mielellään ainakin 3-5 käyntiä) pyritään yhdessä tutkimaan asiakkaiden esille tuomaa asiaa ja autetaan löytämään uusia näkökulmia ja toimintatapoja. Taustalla voi olla esim. halu saada selkeyttä, ymmärrystä ja välineitä selvitä hankalassa tilanteesssa. Pariskuntien lisäksi ongelmallisia tilanteita voi olla myös perheenjäsenten, työkaverin tai muun ihmissuhteen kesken. Pyrin puolueettomuuteen, sillä tarkoituksena on, että suhteen kaikki osapuolet voisivat ilmaista itseään mahdollisimman aidosti.

Pariterapian hinta on 78 €/ 60 minuuttia.

Työnohjaus

Työnohjaus on työhön ja työssäjaksamiseen liittyvien kokemusten tarkastelua ja työssäjaksamisen tukemista. Koska ihminen on kokonaisvaltainen, jaksamistakin tutkitaan monelta näkökulmalta. Työnohjaus ei ole terapiaa vaikka sillä voi olla terapeuttisia vaikutuksia. Käytän työnohjauksessa kognitiivisen  ja ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä.

Työnohjauksen hinta on 78 €/ 60 minuuttia.

Kriisiterapia

Psyykkistä tasapainoa järkyttävän kriisin synnyttämä ahdistus, pelko ja levottomuus eivät ole merkki psyykkisestä häiriöstä. Yleensä kyse on siitä, että psyykkisesti terve ihminen on joutunut tavanomaisesta poikkeavaan tilanteeseen, jossa hänen selviytymiskeinonsa ovat tilapäisesti riittämättömät. Kriisiterapiassa käydään läpi tuskallisia tapahtumia ja luodaan pohjaa tulevalle selviytymiselle. Toisinaan kriisi voi olla uuden alku ja väline, jonka avulla elämä voi muuttua paremmaksi. Käytän kriisn hoidossa asiakkaan tarpeen mukaan myös EMDR-terapiaa.  Kriisiterapian hinta on 78 €/ 60 minuuttia.

 

 


Yhteydenotto